Contact | Bart Schutyser
Bart Schutyser - Personal Training
In de afgelopen 3 maand heb ik reeds meer resultaat geboekt dan op mijn eentje de afgelopen 5 jaar. Het enige waar ik spijt van heb is dat ik niet eerder met Bart ben gaan samenwerken.
Conny, 47 jaar uit Grembergen
Bart Schutyser - Personal Training
Ik heb alles geprobeerd dat er beschikbaar is in de regio en niks werkte. Ten einde raad heb ik bij Bart aangeklopt. Samen hebben we een realistisch plan opgesteld en hebben we alle praktische barrières die me tegenhielden om resultaat te hebben weggewerkt. Ik heb nog een weg te gaan, maar die doe ik nu met plezier!
Rudy, 64 jaar uit Grembergen
Bart Schutyser - Personal Training
Met mijn drukke werkschema is het erg moeilijk om tijd te vinden om gezond en sportief te leven dacht ik. Bart toonde me dat dat niet zo hoeft te zijn, ik geniet van mijn vroege ochtendsessies alvorens ik mijn zaak run.
Christophe, 47 jaar uit Hamme
Bart Schutyser - Personal Training
Ik was in het begin erg sceptisch, daar personal training voor mij wel wat duur leek. Na 6 weken intens samenwerken, realiseerde ik me dat impact van de trainingen & advies op de kwaliteit van mijn leven erg groot was; ik had meer energie, voelde me gezonder, sterker en zat strakker in mijn vel. Nu is het voor mijn niet meer de vraag of ik het doe, maar is het een must geworden.
Sylvie, 32 jaar uit Hamme
Bart Schutyser - Personal Training
In het begin had ik wat twijfels of zo’n jonge gast mij wel correct kon begeleiden. Bart heeft echter een grote passie om mensen te helpen & begeleiden en zal alles in het werk stellen om je op je gemak te stellen, zodat je zonder belemmeringen er volledig voor kan gaan.
Sandra, 62 jaar uit Hamme
Bart Schutyser - Personal Training
Ik had al een hele tijd een fitnessabonnement maar ik wist niet goed hoe ik de toestellen moest gebruiken en hoe ik correct diende te trainen om mijn doel te bereiken. Zo heb ik erg veel tijd verprutst en raakte ik gefrustreerd omdat resultaat uitbleef. Dat is nu allemaal verleden tijd & nu heb ik het gevoel controle te hebben over mijn lichaam in plaats van omgekeerd.
Charlotte, 34 jaar uit Zogge
Bart Schutyser - Personal Training
Bart is een echte expert die je op een praktische wijze gaat tonen wat je opties zijn & hoe snel je jouw doelen kan bereiken. Wat je daarvoor moet doen en of dat realistisch is volgens je huidige routine in het dagelijkse leven. Geen bullshit, maar echte resultaten die haalbaar en onderhoudbaar zijn.
Kurt, 36 jaar uit Grembergen
Bart Schutyser - Personal Training
Ik voelde me echt niet op mijn gemak in de fitness tussen al die mensen en wist niet goed of ik het correct deed. Nu kan ik met veel zelfvertrouwen trainen in een omgeving waar ik echt gesteund word. Sporten is nog nooit zo leuk geweest!
Gerda, 45 jaar uit Moerzeke
Bart Schutyser - Personal Training
Mijn gezondheid was er slecht aan toe. Ik kon nog heel slecht bewegen, had geen energie en voelde me zwaarmoedig. Door consequent kleine stapjes te zetten in de goede richting ben ik uit dat gat kunnen kruipen en heb ik enorme vooruitgang gemaakt in mijn levenskwaliteit. En ik heb zelfs een nieuwe relatie!
Johan, 41 jaar uit Hamme
Bart Schutyser - Personal Training
Na 10 jaar zelfstandig getraind te hebben, dacht ik dat er niet veel potentieel meer in me zat. Echter door Bart zijn uitstekende programma’s heb ik vooruitgang geboekt die ik niet voor mogelijk had geacht. Ik heb enkel spijt dat ik niet vroeger onder begeleiding ben beginnen trainen.
Marie-Christine, 34 jaar uit Hamme

Boek vrijblijvend
een gratis kennismakingsgesprek!

BEN JE ER KLAAR VOOR?

Voor mensen die een sportiever, gezonder, energieker, sterker en fitter leven willen leiden & zich ook zo willen voelen, hebben we een volledige service op maat om die doelen te bereiken.

Ik hoor graag van je via het onderstaande contactformulier of via telefoon: 0484 29 47 72

De meeste mensen vinden dat een persoonlijke ontmoeting helpt en dat bied ik dan ook graag vrijblijvend & gratis aan.
Tijdens deze kennismaking kunnen we eventuele aanvullende vragen verkennen die je mogelijk hebt.
Of je nu besluit om bij mij, Bart Schutyser, te komen trainen of niet, ik ben nog steeds blij om uw vragen & doelen te bespreken.

Ik beloof je dat ik je niks probeer te verkopen, ik ben een oprechte trainer die mensenhelp om hun levenskwaliteit te verbeteren.
Als je dit de moeite waard vindt, laat het me dan weten en dan regelen we een kennismaking.

Praktisch

Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek kom je op afspraak naar Kaaldries 91 te Hamme.

Naast een korte rondleiding, gaan we onder andere ook:

 • Elkaar wat beter leren kennen
 • Bespreken of je klaar bent om te beginnen met 1-op-1 Personal Training of Small Group - Personal Training
 • Een lichaamsanalyse via ons lichaamscompositietoestel
 • Een cardiotest om je huidige conditie te bepalen
 • Een bewegingsanalyse
 • Jouw doelen bespreken en hun tijdslijn
 • Een mogelijk plan opstellen & bespreken hoe dat in zijn werk kan gaan
   

Ik kijk er alvast naar uit je te ontmoeten!

Sportieve groet,

Bart Schutyser
Personal Trainer

Wyser BV
BTW-nr: BE 0772307565

Kaaldries 91
9220 Hamme
Enkel op afspraak